رفع مشکلات حوزه فناوری با حضور نخبگان نتایج اثر بخشی خواهد داشت
رئیس بنیاد نخبگان آذربایجان شرقی در نشستی با معاون جهاددانشگاهی و رئیس سازمان تجاری سازی فناوری و اقتصاد دانش بنیان و رئیس سازمان جهاددانشگاهی آذربایجان شرقی رفع مشکلات حوزه فناوری را در گرو هم افزایی نخبگان حوزه های مختلف و حضور اثر بخش آنها دانست.
به گزارش روابط عمومی بنیاد نخبگان آذربایجان شرقی، دکتر یوسف زندی با تشریح اقدامات انجام گرفته در بنیاد استان گفت: بنیاد نخبگان آذربایجان شرقی با ایجاد ۳۱ کارگروه تخصصی در تلاش هست از همه ظرفیت های موجود در حوزه های مختلف نخبگان استفاده نماید تا در حوزه فناورانه شاهد نتایج اثر بخشی باشیم.
وی افزود: کار برروی ظرفیت های بین رشته ای از نکات غافل مانده در حوزه فناوری است که بنیاد نخبگان استان در این زمینه نیز تلاش های موثری انجام داده است.
زندی با اشاره به اینکه جهاد دانشگاهی یک مجموعه مولد و منشا اثر است تاکید کرد: وجود همکاری با سایر واحدهای دانشگاهی و تحقیقاتی باعث حرکت بر روی ریل پیشرفت و اثر بخشی بیشتر می شود که میتوان در حوزه های مختلف و حوزه های فناورانه که بخشی از نیازهای جامعه را رفع می کند، پیشتر از گذشته تلاش کرد، پس این همکاری های دو جانبه برای جامعه فرصت گران بهایی است، که نیازمند تدوین نقشه راه است.
وی در ادامه گفت: یکی از بسترهای مهم ایجاد شده در استان برای هم افزایی نخبگان، جهاد دانشگاهی استان است.
رئیس بنیاد نخبگان آذربایجان شرقی گفت: بنیاد نخبگان نماینده عالی معاونت علمی ریاست جمهوری است که با تبین مشکلات و نیازها میتوان آن را به فرصت تبدیل کرد که در این بین نقش جهاد دانشگاهی در جهت رسیدن به دستاوردهای واقعی بسیار پر رنگ است.
دکتر مسعود ابراهیمی معاون جهاددانشگاهی و رئیس سازمان تجاری سازی فناوری و اقتصاد دانش بنیان گفت: جهاد دانشگاهی زیست بوم نخبگانی است. در واقع مسیر نخبگانی میتواند از طریق جهاد دانشگاهی در مسیر پیشرفت جامعه حرکت کند.
وی با استقبال از فعالیت های بنیاد ملی نخبگان گفت: زیر ساخت های موجود در جهاد دانشگاهی در اختیار نخبگان می باشد و با جذب نخبگان خارج از کشور این کار آغاز شده است.
ابراهیمی عنوان کرد با وجود پتانسیل بالا در استان آذربایجان شرقی بسترهای کارگاهی و ازمایشگاهی برای انجام تحقیقات در حوزه های مختلف آماده است.
وی با اشاره به اینکه استان آذربایجان شرقی یک استان صنعتی است گفت: واحد های تحقیق و توسعه این صنایع نیاز به هوشمند سازی و توسعه است چرا که در غیر این صورت فضای رقابتی از دست می رود.
معاون جهاددانشگاهی و رئیس سازمان تجاری سازی فناوری و اقتصاد دانش بنیان گفت: جهاد دانشگاهی در ایجاد ساختارهای تحقیق و توسعه تجربه دارد و میتواند در این زمینه با بنیاد نخبگان همکاری نماید، تا با پرورش تیم های تحقیق و توسعه کارآمد، تیم های خلاق را تحویل صنعت دهد.