بستن
عبارت خود را درج و جهت جستجو "Enter" را بفشارید
EN

ریاست بنیاد: دکتر یوسف زندی

دانشیار گروه مهندسی عمران دانشکده فنی و مهندسی دانشگاه آزاد اسلامی تبریز

- جزو پژوهشگران و دانشمندان پراستناد یک درصد دنیا

- عضو سرآمدان علمی استان آذربایجان شرقی

- دارای 4 مدال طلای جهانی مسابقات بین المللی

- رئیس دبیرخانه کنفرانس‌های بین المللی مقاوم سازی کشور

- چاپ بیش از 100 مقاله در نشریات معتبر علمی-پژوهشی داخلی و بین المللی

- ارائه بیش از 150 مقاله در همایش‌ها و سیمنارهای داخلی و بین المللی

- اجرای 38 طرح پژوهشی درون دانشگاهی و برون دانشگاهی

- دارای 35 ثبت اختراع داخلی و خارجی

- مؤلف 19 جلد کتاب مرجع دانشگاهی

- استاد راهنمای بیش از 100 دانشجوی کارشناسی ارشد و 17 دانشجوی دکتری

- رئیس دانشکدگان مهندسی عمران دانشگاه آزاد اسلامی کشور

  • 1403/06/28 - 09:21
  • - تعداد بازدید: 113
  • - تعداد بازدیدکننده: 113
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

وظیفه خود می‌دانیم از فناوری‌های نوظهور حمایت کنیم

حسین افشین گفت: وظیفه خود می‌دانیم تا از فناوری‌های نوظهور در دولت، نمایندگی و در تعامل با دستگاه‌های مختلف، حمایت و هماهنگی لازم را در این حوزه‌ها جلب کنیم.

به گزارش روابط عمومی بنیاد ملی نخبگان، حسین افشین که در نشست هم‌اندیشی قانون‌گذاری حوزه رمزدارایی‌ها و بلاکچین به میزبانی مرکز ملی فضای مجازی در جمع فعالان و کارشناسان این حوزه سخن می گفت، خاطرنشان کرد: هر فناوری‌ جدید مزایا و معایبی دارد، اما متاسفانه در کشور ما از آنجا که عیب‌ها برجسته می‌شود و صدا‌هایی که بیانگر عیوب باشد، بلندتر است، اغلب مزایای فناوری های نوظهور به حاشیه می رود.

معاون علمی رئیس جمهور با بیان اینکه وظیفه خود می‌داند تا از فناوری‌های نوظهور در دولت، نمایندگی و در تعامل با دستگاه های مختلف، حمایت و هماهنگی لازم را در این حوزه ها جلب کند، گفت: طبعا پدیده‌های نوظهوری که به حوزه پولی و مالی کشور برمی‌گردند حساسیت‌های بیشتری دارد از جمله اینکه باید حاکمیت پولی کشور را به رسمیت بشناسیم و این نیازمند این است که با وزارت اقتصاد، بانک مرکزی و سایر دستگاه‌های مرتبط تعامل مناسبی داشته باشیم.

وی افزود: مرکز ملی فضای مجازی به عنوان یک نهاد حاکمیتی می‌تواند این پشتیبانی را انجام دهد و تسهیل‌گر باشد. خوشبختانه رئیس مرکز ملی فضای مجازی دید بسیار بازی در این زمینه دارند و از جنس فناوری و نوآوری هستند و این کمک می‌کند تا مشکلات را حل کنیم.

افشین با تاکید بر اینکه ما نیازمند تعامل دو طرفه هستیم و باید روایت جدیدی از رمزارزها ارائه کنیم که به این تعامل کمک کند خاطرنشان کرد: معاونت علمی را متولی پیگیری این مساله می‌دانم و البته معتقدم که باید به بانک مرکزی هم فرصت بدهیم تا شرایط پذیرش رمزارزها را فراهم کند و قول می‌دهم رایزنی‌ها را در سطح بالا دنبال کنم.

معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رئیس جمهور خاطرنشان کرد: موضوع رفع مشکلات حوزه بلاکچین و رمزارز‌ها در معاونت دنبال خواهد شد و با برگزاری نشستهایی تخصصی نظرات فعالان این حوزه را نیز جویا شویم. گره گشایی در حوزه رمزارزها قطعا نیازمند قانون است و با تصویب لایحه‌ای که مورد توافق دوستان است، بسیاری از مشکلات حل خواهد شد چرا که چهارچوب‌های فعالیت مشخص شده است.

افشین با بیان اینکه تاکیدات مقام معظم رهبری هم بر این است که در پدیده‌های نوظهور دیدگاه سلبی نداشته باشیم، گفت: تلاش ما این است که با برگزاری چند نشست در معاونت علمی و ستاد اقتصاد دیجیتال به یک جمع‌بندی و مفهوم مشترک برسیم و این قول را می‌دهم که در دوره جدید با تلاش‌هایی که برای حل موضوع انجام می‌دهیم، تغییر را احساس کنید.

وی در پایان از آقامیری، رئیس مرکز ملی فضای مجازی برای برگزاری این نشست تشکر و تصریح کرد: باعث افتخار است که ارتباط بین فعالان رمزارز‌ها و معاونت علمی با میانجی‌گری و وساطت مرکز ملی برقرار شده است که اتفاق بسیار مبارکی خواهد بود.

  • گروه خبری : گروه های مطالب,گروه های محتوا,SlideShow,گفتگو,یادداشت
  • کد خبر : 173177
کلمات کلیدی
مدیر آذربایجان شرقی
خبرنگار

مدیر آذربایجان شرقی