بستن
عبارت خود را درج و جهت جستجو "Enter" را بفشارید
EN
  • 1403/08/12 - 21:23
  • - تعداد بازدید: 142
  • - تعداد بازدیدکننده: 128
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

کارگروه های تخصصی نخبگانی، تجلی جایگاه نخبه گماری

نشست مدیران کارگروه های تخصصی نخبگانی بنیاد نخبگان اذربایجان شرقی با هدف هم افزایی و شبکه سازی بین کارگروه های مختلف برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی بنیاد نخبگان آذربایجان شرقی،نشست مدیران کارگروه های تخصصی نخبگانی بنیاد نخبگان اذربایجان شرقی با هدف هم افزایی  و شبکه سازی بین کارگروه های مختلف برگزار شد.

دکتر یوسف زندی رئیس بنیاد نخبگان آذربایجان شرقی در این نشست گفت: هدف اصلی بنیاد نخبگان شناسایی و حمایت از نخبگان و نخبه گماری است. برنامه ریزی برای نخبه گماری لازمه رشد است و این یعنی بکارگیری توان نخبگانی برای توسعه کشور و استفاده از تمام ظرفیت های نخبگان که در راستای این ماموریت در بنیاد نخبگان آذربایجان شرقی کارگروه های تخصصی شکل گرفت.

وی در ادامه گفت: با ایجاد کارگروه های تخصصی سوالات اساسی در این زمینه مطرح شد، چند درصد از مدیران استانی و کشور از جامعه نخبگان معرفی می شود؟ و یا  از چند درصد نخبگان برای توسعه کشور استفاده می شود؟ برای پاسخ به این سوالات باید به تعریف نخبه برگردیم و از تعابیر قبلی آن دور شویم، در واقع نخبه زمانی معنا می باید که تاثیر گذار باشد.

زندی گفت: برای تاثیر گذاری نخبگان باید افراد متخصص هر رشته در کارگروه های تخصصی گرد هم آیند تا با مجموعه ای از افراد خبره و متخصص و ایجاد کمیته های زیر مجموعه خود سعی در شناسایی چالش ها در زمینه تخصصی خود و رفع آنها باشند.

زندی خاطر نشان کرد: بنیاد نخبگان آذربایجان شرقی در راستای شبکه سازی نخبگانی و توجه به فضای بین رشته ای خواستار هم افزایی بین کارگروه های تخصصی نخبگانی است تا حرکت توسعه ای در راستای استفاده از ظرفیت نخبگانی بیش از پیش پر رنگ تر شود.

زندی با تاکید بر ظرفیت عظیم موجود در این کارگروه های تخصصی گفت: این ظرفیت باید از شکل نمادین خارج شده و اثر گذاری آن قابل لمس باشد تا بتوان به دیگر استان ها نیز تعمیم داد.

زندی افزود: کارگروه های تخصصی نخبگانی در اصل باید اتاق فکر در استان ها باشند تا در اداره کشور بتوان به مجموعه ای قوی و صاحب فکر رجوع کرد.

 زندی ضمن اشاره به تجلی نخبه گماری در کارگرو های تخصصی از مدیران کارگروه های تخصصی نخبگانی خواست به دلیل حساسیت بالای این کارگروه ها و نیاز به توسعه کمی و کیفی این کارگروه ها، برنامه ریزی های لازم برای اثر بخشی و خروجی ملموس تر آن انجام گیرد.

وی اظهار کرد: کارگروه های تخصصی نخبگانی در واقع به دنبال ارزیابی، تشخیص و درمان هستند و بدون ارائه پیشنهاد برای رفع چالش ها این اثرگذاری مغفول می ماند.

رئیس بنیاد نخبگان آذربایجان شرقی اظهار امیدواری کرد و گفت: باید از ظرفیت های اجتماعی کارگروه ها استفاده نمود و برای عینیت بخشیدن به آن تلاش کرد تا از اتلاف سرمایه های انسانی جلوگیری شود.

در ادامه این نشست مدیران کارگرو های تخصصی: موسسه غیرانتفاعی خیرین، استقلال مس آذربایجان، روابط عمومی، رباتیک و هوش مصنوعی، پزشکی، محیط زیست و مدیریت توسعه پایدار، صنعت، معماری، بیوتکنولوژی، عمران، حقوق و علوم قضایی، برق، دانشجویی به ارائه عملکرد اهداف و برنامه های آتی خود پرداختند.

  • گروه خبری : گروه های مطالب,گروه های محتوا,SlideShow,گفتگو,یادداشت
  • کد خبر : 174057
کلمات کلیدی
مدیر آذربایجان شرقی
خبرنگار

مدیر آذربایجان شرقی

تصاویر