بستن
عبارت خود را درج و جهت جستجو "Enter" را بفشارید
EN
  • 1403/04/21 - 10:16
  • - تعداد بازدید: 344
  • - تعداد بازدیدکننده: 332
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

حل ابر چالش های حال حاضر با استفاده از ظرفیت نخبگانی

رئیس بنیاد نخبگان آذربایجان شرقی از تشکیل کارگروه بیوتکنولوژی خبر داد.

به گزارش روابط عمومی بنیاد نخبگان آذربایجان شرقی، دکتر یوسف زندی در نخستین نشست کارگروه نخبگان بیوتکنولوژی بنیاد نخبگان آذربایجان شرقی با تأکید بر اهمیت شناسایی چالش های موجود حال حاضر جامعه گفت: با توجه به جهش عظیمی که در حوزه دانش بنیان اتفاق افتاده است، معاونت علمی ریاست جمهوری به طور جد طرح های تحقیق و توسعه را رصد می کند و از تمامی ظرفیت های نخبگان حمایت می کند و این بستری برای ورود کارگروه های تخصصی است. 

وی بیان کرد: از مهمترین اهداف تشکیل کارگروه ها شناسایی چالش های موجود و حل معظلات آن با استفاده از ظرفیت نخبگان در حل مسائل و ارائه راه کارهای عملیاتی است.

زندی گفت: از مهمترین چالش های پیش رو مسائل مربوط به امنیت غذایی و چالش های مربوط به مسائل زیست محیطی است که در تمامی معظلات و مشکلات حوزه دیگر در هم تنیده شده است، از این رو توسعه فناوری و استفاده از فناوری های نوین از اهمیت بالایی برخوردار است.

وی با بیان اینکه حضور مدیرکل اداره صنعت، جامعه و دانشگاه معاونت تحقیقات، فناوری و نوآوری دانشگاه آزاد اسلامی را برای افزایش تعاملات به منظور زمینه‌سازی برای هم‌افزایی بین نهادهای علمی و تحقیقاتی برای حمایت بیشتر از جامعه نخبگانی را فرصت مغتنمی دانست گفت: صاحبان فکر هستند که می توانند در برون رفت جامعه از معظلات اثر بخش باشند که این اثر بخشی بدون حمایت ابتر می ماند.

مدیرکل اداره صنعت، جامعه و دانشگاه معاونت تحقیقات، فناوری و نوآوری دانشگاه آزاد اسلامی گفت: با توجه به پتانسیل بالای استان آذربایجان شرقی برای افزایش تعاملات نیاز هست که هم راستا شویم و در این جهت شبکه سازی و تیم سازی رکن اصلی است.

دکتر لاله ملک نیا ضمن اعلام حمایت داشگاه آزاد اسلامی از تیم های تحقیقاتی و با تاکید بر تجربه موفقیت آمیز حاصل شده در زمینه بذر در خراسان گفت: با استفاده از ظرفیت همه نخبگان و کارشناسان در کل کشور می توان به نتایج شگرفی دست یافت.

دکتر ملک نیا گفت: با وجود 175 مرکز تحقیقات دانشگاه آزاد اسلامی این پتانسیل و آمادگی وجود دارد که در راستای اهداف بنیاد ملی نخبگان و با همکاری هم به سمت حل مسائل و چالش ها گام برداریم.

مدیرکل اداره صنعت، جامعه و دانشگاه معاونت تحقیقات، فناوری و نوآوری دانشگاه آزاد اسلامی، دکتر ملک نیا بیان کرد: بحث تولید بذر در حوزه بیوتکنولوژی یک نیاز مهم است که با اشاره به بخش های مختلف مربوط به کشت بافت مانند: ذخایرژنتیکی،کودهای زیستی و گیاهان دارویی، لزوم تشکیل کارگروه بیوتکنولوژی را بسیار راه گشا تلقی کرد.

در ادامه این نشست مدیرکل اداره صنعت، جامعه و دانشگاه معاونت تحقیقات، فناوری و نوآوری دانشگاه آزاد اسلامی و رئیس بنیاد نخبگان آذربایجان شرقی با اعضای کارگروه های نخبگان صنعت، محیط زیست و عمران جلسات تخصصی در جهت هم افزایی بیشتر برگزار کردند.

  • گروه خبری : گروه های مطالب,گروه های محتوا,SlideShow,گفتگو,یادداشت
  • کد خبر : 172232
کلمات کلیدی
مدیر آذربایجان شرقی
خبرنگار

مدیر آذربایجان شرقی

تصاویر