بستن
عبارت خود را درج و جهت جستجو "Enter" را بفشارید
EN

تلفن‌های تماس:

31 21 51 35  (041)   و  7 - 66 25 51 35 (041)

دور نگار:

69 25 51 35 (041)

ایمیل:

azar.sh@bmn.ir

لطفاً در صورت ارسال ایمیل مشخصات کامل خود (نام و نام خانوادگی، کد ملی، رشته تحصیلی، گرایش، مقطع تحصیلی، نام دانشگاه محل تحصیل، شهر محل سکونت، شماره تلفن تماس) را در انتهای ایمیل قید فرمایید. لازم بذکر است به ایمیل های فاقد مشخصات پاسخ داده نخواهد شد.

مراجعین محترم می توانند برگه درخواست خدمت الکترونیکی را تکمیل نموده و به آدرس azar.sh@bmn.ir ارسال نمایند. موضوع حداکثر طی 24 ساعت کاری بررسی شده و نتیجه اعلام می گردد.

همچنین مراجعین محترم میتوانند با تکمیل برگه نظرسنجی ارائه خدمات و ارسال آن به آدرس azar.sh@bmn.ir، همکاران این بنیاد را در جهت خدمت رسانی بهتر یاری نمایند.

 

****اشخاص توانخواه میتوانند درخواست خود را از طریق تکمیل برگه درخواست خدمت الکترونیکی و ارسال آن به ایمیل بنیاد و یا تماس تلفنی مطرح نمایند. در صورت نیاز و درخواست ایشان، این بنیاد آمادگی اعزام کارشناس بصورت حضوری را جهت پاسخ دهی به اشخاص توانخواه دارا می باشد.****

آدرس:

تبریز - میدان باغ فجر (گلستان سابق) - اهراب- کوچه کمپانی 2 - بنیاد نخبگان استان آذربایجان شرقی پلاک 53  کد پستی : 5137958579

ساعات کاری بنیاد:

از ساعت 7:30الی 14:30 روزهای شنبه تا چهارشنبه و 7:30 الی 12:30روز پنجشنبه

ملاقات عمومی با ریاست بنیاد طی هماهنگی قبلی با دفتر ریاست

 

کانال‌های بنیاد ملی نخبگان

https://ble.ir/bmnirann

https://ble.ir/bmn_saramadan

https://ble.ir/bmn_ayandesazan

 

 

 

 

  • 1402/08/29 - 13:00
  • - تعداد بازدید: 688
  • - تعداد بازدیدکننده: 676
  • زمان مطالعه : 6 دقیقه

اعلام حمایت مدیران رسانه‌های آذربایجان شرقی از بنیاد نخبگان استان

مدیران رسانه‌های آذربایجان شرقی درنشست هم اندیشی با دکتریوسف زندی رئیس بنیاد نخبگان استان بر اعلام حمایت همه جانبه از این بنیاد در راستای توسعه، تعالی و تحول تأکید کردند.

 به گزارش روابط عمومی بنیاد نخبگان آذربایجان شرقی، دکتریوسف زندی رئیس بنیاد نخبگان آذربایجان شرقی در این نشست صمیمی از عضویت بیش از 2500 فرد مستعد در رشته-گروه‌های مختلف فنی و مهندسی، علوم پزشکی، علوم پایه، علوم انسانی، هنر و کشاورزی در بنیاد نخبگان استان خبر داد و اظهار داشت: در این ارتباط ۳۱ کارگروه ویژه برای شناسایی نخبگان در بخش‌های مختلف تشکیل شده است.  
 
وی با بیان اینکه صفت نخبه زمانی معنای واقعی به خود می‌گیرد که استعداد ذاتی فرد با مهارت فنی آن بتواند اثرگذاری مطلوبی در جامعه داشته باشد، گفت: بر اساس منویات و تاکیدات مقام معظم رهبری در راستای استفاده صحیح و مناسب از ظرفیت‌های علمی نخبگان برای توسعه کشور و لزوم حرکت انقلابی و جهادی در مسیر رفع موانع و مشکلات و رسیدگی به نخبگان، بنیاد نخبگان آذربایجان‌شرقی قدم در مسیر تحول و توسعه گذاشته است و در این زمینه از تمام توان و امکانات موجود و قانونی خود برای حمایت از نخبگان و افراد صاحب فکر و اندیشه استفاده می‌کند.  
 
دکتر زندی تاکید کرد: بنیاد نخبگان آذربایجان شرقی در راستای اهداف و برنامه‌های متعالی از تمام دستگاه‌ها، ارگان‌ها و سازمان‌ها جهت همکاری و هم‌اندیشی دعوت به عمل می‌آورد تا بتوان با برنامه‌ریزی اساسی و مدون مسیر توسعه و تحول را که منجر به پیشرفت ایران اسلامی خواهدشد، با موفقیت طی کرد.  
 
رئیس بنیاد نخبگان آذربایجان‌شرقی افزود: همانطور که رهبر فرزانه انقلاب فرمودند "نخبگان جزء ارکان پیشرفت کشورند" لذا باید برای حمایت همه جانبه از آنها همگان بسیج شوند و بایستی برای جذب و نگهداشت نخبگان جذابیت ایجاد کرد و زمینه های حمایت را بیش از پیش تبیین و معرفی کرد.  
 
وی تصریح کرد: در راستای توسعه فعالیت‌ها، بنیاد نخبگان آذربایجان‌شرقی برنامه‌ریزی برای ایجاد کمیته‌های تخصصی با هدف ظرفیت‌شناسی بخش‌های مختلف را آغاز کرده است و امیدواریم با آغاز فعالیت‌های کمیته‌های تخصصی و برگزاری رویدادهای مختلف بتوانیم اقدامات اساسی بیشتری نسبت به گذشته صورت دهیم و در این زمینه دست تمام افراد و بخش‌های دغدغه‌مند را به گرمی می‌فشاریم.
 
دکتر زندی همچنین با بیان اینکه یکی از مشکلات بزرگ جامعه موضوع فرصت‌سوزی به خصوص در حوزه فناوری است، اظهار کرد: با توجه به مشکلاتی که در عرصه‌های مختلف وجود دارد، خواسته یا ناخواسته اگر دنبال راه میانبر برای رفع این مسائل هستیم، باید به سمت استارتاپ‌ها برویم. استارتاپ‌ها، امید و آینده کشور برای رشد و توسعه سریع هستند.  
 
وی با بیان این‌که برای تحول در حوزه فناوری و استارتاپ‌ها نیازمند عزم ملی هستیم، افزود: برای این امر، یکسری راهکارهایی مثل مشارکت شرکت‌های دانش بنیان وجود دارد که می‌توانند با لحاظ خلاقیت، نقش بسزایی به خصوص در حوزه رفع بیکاری و افزایش تولید داشته باشند تا توسعه و پیشرفت متوازن شکل گیرد بواقع یکی از راهکارهای مولد سازی در سطح کشور استفاده از ظرفیت نخبگان است تا با این روش کشور به سوی رشد و توسعه قدم بردارد.
 
رئیس بنیاد نخبگان آذربایجان‌شرقی با تاکید بر اینکه باید روحیه اعتماد از کودکی در بستر جامعه ایجاد شود، گفت: علم، قدرت است و روحیه خودباوری که در پرتو آن شکل می‌گیرد، اثربخش بوده و بسیار گسترده است. مهارت‌های زندگی برای افراد باید از کودکی آغاز شود و تقویت روحیه خودباوری باید از این دوران جدی گرفته شده و تا دوران دانشگاه رشد یابد.  
 
وی با بیان این‌که باید زیست بوم شرکت‌های فناور گسترده شود، اظهار کرد: در این حالت فناوری رشد و توسعه می‌یابد و لازمه آن نیز رشد شرکت‌های فناور است و رسانه‌ها نیز می‌توانند شرکت‌های دانش بنیان را نسبت به مسائل جامعه و حضور فعال آن‌ها روشن‌تر کنند.  
 
دکتر زندی با اشاره به این‌که یکی از اهداف دولت سیزدهم، فراهم سازی بستر ورود دانش‌آموزان مستعد به عرصه کار و چرخه باور است و نباید صرفاً به مدارک اکادمیک اکتفا کرد، گفت: بحث اعتمادسازی بسیار مهم است و نیازمند پمپاژ امید در جامعه هستیم البته امید به معنی صرف ادعا نیست. باید به معنی واقعی و بر اساس داشته‌ها در آینده امید به جامعه تزریق شود.  
 
وی، بهره‌گیری از ظرفیت نخبگان خبری برای ایستادگی در مقابل امپرلیالیسم خبری دنیا را لازم دانست و افزود: در همان اوایل انقلاب اسلامی گفتیم که ما می‌توانیم و این موضوع بر اساس عقلانیت مشخص و نه شعار بود. اکنون نیز علی رغم این‌ که در حوزه‌های فنی، مهندسی، صادرات داروهای خاص، قدرت دفاعی، کشاورزی و ... به رشد و توسعه دست یافته‌ایم، اما هنوز اکوسیستم استارتاپی کشور راه اندازی نشده و باور و عینیت نیافته است.  
 
رئیس بنیاد نخبگان آذربایجان‌شرقی با بیان اینکه در جهان نگاه استارتاپی به مفهومی نهادینه تبدیل شده است، افزود: کمک به رشد و توسعه کسب و کارهای نوپا هنوز در منطقه ما عرف نشده است و این در حالی است که امید آینده هر کشور به جوانان آن است و برای توسعه اقتصاد و رشد سریع قطعاً به همفکری با جوانان نیاز هست.  
 
رئیس بنیاد نخبگان استان با بیان اینکه گامی بلند و عظیم برای تسهیل روند شناسایی و رشد این کسب و کارها و کمک به جوانان نیاز است، ادامه داد: توسعه و پیشرفت باید به صورت متوازن شکل گیرد و تا زمانی که بهایی به شرکت‌های دانش‌بنیان و خلاقیت جوانان داده نشود، همیشه یک جای کار خواهد لنگید.  
 
وی اضافه کرد: ترویج خلاقیت، تزریق روحیه و خودباوری را از کودکی باید آموزش دهیم، چرا که مهارت ورزی از سنین پایین و در نوجوانی بسیار موثر است.  
 
دکتر زندی در ادامه گفت: در این راستا طرح شهاب برای شناسایی دانش آموزان مستعد توسط اداره کل آموزش و پرورش استان با نظارت بنیاد نخبگان در این استان نیز اجرا می شود که در قالب این طرح تاکنون 290 هزار دانش آموز مورد غربالگری قرار گرفته‌اند و نتایج آن به وزارت آموزش و پرورش ارائه شده است.  
 
وی اظهار داشت: شناسایی، هدایت و حمایت آموزشی، تربیتی و معنوی صاحبان استعدادهای برتر از دوره ابتدایی تا پایان دوره آموزش متوسطه و زمینه سازی برای استمرار حمایت‌ها در مراحل مختلف آموزش عالی، پرورش استعدادهای برتر و سرآمد و ایجاد سازوکارهای مناسب برای رشد و بالندگی آنان به عنوان سرمایه‌های ملی و خدادادی، تقویت و درونی کردن هویت دینی و ملی واجدان استعدادهای برتر در دوره‌های تحصیلی مختلف آموزش عمومی به منظور احساس مسئولیت برای ایفای نقش سازنده در اعتلای کشور از مهمترین اهداف اجرای طرح شهاب می باشند.  
 
وی با تاکید بر اینکه زیست بوم شرکت‌های خلاق باید توسعه یابد، فرهنگ علم و فناوری باید نهادیه شود و شرکت های سرمایه‌گذار به سمت حمایت از کسب و کارهای نوپا بیایند، افزود: نقش مطبوعات در جذب اعتماد این شرکت ها مهم است و این موضوع رویکردی است که باید به آن، ویژه پرداخت شود. وی با اشاره به اینکه رویکرد فرهنگی باید توسعه یابد، ادامه داد: فرهنگ، میراث زحمات چندین صد ساله است و همین موضوع مسیر خوبی برای ریل گذاری در رشد و بالندگی است.  
 
گفتنی است در این نشست مدیران رسانه های استان آذربایجان شرقی نیز به بیان نقطه نظرات خود در راستای تعالی بیش از پیش بنیاد نخبگان استان پرداختند.

  • گروه خبری : گروه های مطالب,گروه های محتوا,SlideShow,گفتگو,یادداشت
  • کد خبر : 168345
کلمات کلیدی

تصاویر